Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férfi_vs_Nő

Mind a férfiak, mind a nők kérdésekre keresnek válaszokat. A válaszokat, melyek segítenének elkalauzolni bennünket a másik nem érzéseiben, kívánalmaiban, gondolataiban. Talán itt meglelhetsz néhány érdekes feltevést, esetleges választ a kérdéseidre.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szösszenet 17: Nyakkendő kontra farokméret

2011.06.04. 21:41 | Ferfi_vs_No | 2 komment

Érdekes ez a téma, sokan összefüggésbe hozzák a nyakkendők méretét, fazonját, meddig ér, meddig nem ér.

Zarlini nyakkendő

Persze a férfiak szerint nincs összefüggésben a kettő. Hiszen vannak, akik a klasszikus vonalakat kedvelik és vannak, akik a manapság oly divatos vékony, csík szerű változatot részesítik előnyben.

Esetleg annyiban látnak összefüggést, hogy a nyakkendő, mint egy nyíl mutat a "lényeg" felé.

 

A hölgyek véleménye szerint viszont akarva akaratlanul is sokan összefüggésbe hozzák a kettőt. Sokak vonzóbbnak tartják a klasszikusabb darabokat, persze csak akkor, ha megfelelő hosszú, vagyis körülbelül az övig ér.

 

Persze ez megint olyan szubjektív dolog, amiről ha a kedves hölgyek nem hallanak soha, akkor lehet tényleg nem hozzák összefüggésbe a kettőt.

 

Ti mit gondoltok erről?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-vs-no.blog.hu/api/trackback/id/tr732957600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gumibogyo07 2011.06.06. 13:49:38

Alapvetően szerintem ennek a kettőnek semmi köze egymáshoz vagy max akik ezt kitalálták azok csak irodában dolgozó öltönyös embereket néznek egész nap és muszáj valami mércét találni nekik :D:D:D

Mert vannak azért olyan férfiak akik nem nagyon hordanak nagykendőt, de mégsem panaszkodhatnak a méretre ... ugyanakkor én is azt vallom az öltöny öltöztet de van aki anélkül is jó :P Ez is tipikus példa arra, hogy a hölgyek sokat unatkoznak és mindenféle okosságot kitalálnak (ha olyan a helyzet akkor legjobb és legegyszerűbb letesztelni :)

Ferfi_vs_No 2011.06.07. 15:53:06

Kedves Gumibogyó!

Itt nem arról van szó, hogy van e bármiféle tényszerűsége a kijelentésemnek, hanem arról, hogy igen is vannak olyan nők, akik erre asszociálnak a nyakkendő mérete, viselése szerint. Nem feltétlenül csak olyan nők, akik csak ilyen típusú férfiakat látnak nap, mint nap.
Természetesen nem lehet általánosítani sem, mint ahogyan vannak olyan férfiak is, akik nem hordanak nyakkendőt és nincs is semmi gond a méretükkel. :)
süti beállítások módosítása