Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Férfi_vs_Nő

Mind a férfiak, mind a nők kérdésekre keresnek válaszokat. A válaszokat, melyek segítenének elkalauzolni bennünket a másik nem érzéseiben, kívánalmaiban, gondolataiban. Talán itt meglelhetsz néhány érdekes feltevést, esetleges választ a kérdéseidre.

Friss topikok

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Szösszenet 13: Vénkisasszony vs Agglegény

2011.04.26. 23:05 | Ferfi_vs_No | 2 komment

Na most visszatérünk a szende ribanchoz és a tökös töketlenhez.... Akkor hogy is van ez???!!!!

 

Ha egy nő marad idős korára egyedül, akkor az ciki és lenézendő, de ha egy férfi marad agglegény akkor az teljesen elfogadott. S minderre az az indok, hogy vannak ilyen férfiak. Hm miért ne lehetnének akkor ilyen nők is?!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://ferfi-vs-no.blog.hu/api/trackback/id/tr882858039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gumibogyo07 2011.04.27. 14:41:48

Az igazság az, hogy ez a téma is ember függő, vannak nők akik tök jól érzik magukat egyedül, de biztos hogy nekik többször fordul meg a fejükbe hogy "családom kellene hogy legyen" mint a férfiakban, mivel a világ még mindig ilyen......jegyzem meg én is úgy gondolom, hogy egy nő a családjában, a gyerekeiben teljesedik ki igazán.Ez egy csoda amit meg kell élni. És persze hogy mindenki lehurrog egy nőt ha nem így gondolkodik de nagy valószínűséggel az ilyen nők nemcsak egyedül maradnak, de magányosak is lesznek mert még mindig szerintem inkább belemennek a nők rossz házasságba, kapcsoltba csak hogy ne legyenek vénkisasszonyok (nem feltétlenül ez a nyerő eset :S:S)

A férfiak ilyen szempontból is mások mert ha egy agglegénynek több agglegény barátja is van akkor ez egy kényelmes állapot amin nem feltétlenül akar változtatni. A 'kapuzárási' pánik ott jön el amikor az addig agglegény barátok is eltünedeznek,megnősülnek, megállapodnak és akkor jön a B terv fiatalabbakkal vegyülni, de ez sem megy a végtelenségig.....és közbe értékes férfiak maradnak egyedül önként és dalolva mert nem jönnek rá időbe hogy másképp is lehet volna csinálni és persze sztereotipia az is hogy az idősebb férfiak sármosabbak (mondjuk az esetek többségében ez igaz :) de ez a sárm sem tart örökké.....

Ferfi_vs_No 2011.04.27. 21:08:02

Kedves gumibogyo07!

Igazad van minden ember függő, viszont én nagy általánosságban mondtam, hogy szerintem az agglegénység is elfogadottabb, mint a vénlányság a mai világban .
Abban viszont szerintem nincs igazad, hogy mindenki vágyna a gyerekre, mert szerintem csak a saját vágyaidat vetíted ki erre a kérdésre. Nekem van olyan ismerősöm, aki nem szeretne gyereket és tényleg jól érzi így magát, ahogy van. Ez a gyerek dolog is lehet sok embernek csak azért ilyen fontos, mert szinte már elvárás a nőktől, hogy ha 35 éves akkor legyen már minimum egy gyerekük.... most akkor ez megint hogy van?
Férfiak kapuzárási pánikja, hogy fiatalabbakkal legyenek együtt...szerintem megint nem feltétlen kapuzárási pánik...hiszien hiába fiatalabb, esetleg szebb valaki, ha agyilag nincs egy szinten a párjával, ha meg egy szinten vannak akkor mindegy mennyi idős....és ha éppen egy fiatal csinos nő az, akkor miért ne.
süti beállítások módosítása